Recherche op zoek naar specifieke getuige in zaak dode vrouw Djakartaterras

donderdag 16 november 2017

Amsterdam - De recherche van district Oost is op zoek naar specifieke getuigen, die meer kunnen vertellen over de dode vrouw die zondagochtend 12 november rond 02.45 uur op het Djakartaterras is aangetroffen.

De vrouw lag zwaargewond op het trottoir van het Djakartaterras (Amsterdam Indische Buurt). De vrouw (27) woonde aan het Djakartaterras en overleed ondanks alle medische hulp. Omdat onduidelijk is hoe de vrouw op het trottoir terecht is gekomen startte de recherche een onderzoek.

.

Sinds zondag 12 november zijn er diverse getuigen en betrokkenen gehoord. Het onderzoeksteam geeft aan dat ondanks tactisch onderzoek en uitgebreid forensisch sporenonderzoek,  er nog te veel onduidelijkheden zijn. Het team stelt dat er onderzoek wordt verricht op drie mogelijke scenario's: een noodlottig ongeval, een mogelijk misdrijf, of suïcide.

De recherche is op zoek naar een man die zondag 12 november rond 03.00 's nachts over het Djakartaterras heeft gefietst. De man kwam uit de richting van de Molukkenstraat, via de onderdoorgang over het Djakartaterras en ging in de richting van de Soembawastraat. Deze fietser kan mogelijk iets gehoord of gezien hebben wat het rechercheteam graag wil weten. Bent u die fietser of weet u wie dit kan zijn? Neem dan contact op met de recherche van district Oost via 0900-8844

 

 

Het onderzoeksteam is ook op zoek naar mensen die Sofie Kerklaan op zaterdag 11 november nog hebben gezien of gesproken of misschien nog contact met haar hebben gehad via Whats App of andere social media. Heeft u nog niet met de politie gesproken en wel informatie? Neem dan contact met ons op via 0900-8844..

 

 

Anoniem uw informatie doorgeven kan ook! Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Duivendrecht | 112 alarmeringen Duivendrecht | Goedkoop Tanken in Duivendrecht | Supermarkten in Duivendrecht | Weerbericht Duivendrecht