Duivendrecht | straatinfo

drugs politie meldingen

Hennep en kweekbenodigdheden aangetroffen bij controle opslagboxen

drugs

Duivendrecht - Gisteren, maandag 4 december, is een controle uitgevoerd bij opslagboxen in Duivendrecht. De boxen zijn door politie, gemeentelijke handhavers en brandweer gecontroleerd op de aanwezigheid van verboden goederen, milieuaspecten en brandveiligheid. In meerdere opslagboxen zijn kleine hoeveelheden hennep aangetroffen en benodigdheden om hennep te kweken.

De controles zijn uitgevoerd in samenwerking met het opslagbedrijf in Duivendrecht en duurde van 9.00 tot 16.00 uur. De gemeente gebruikte tijdens de controle getrainde honden voor de opsporing van gevaarlijke stoffen en drugs.

Bij eerdere controles is gebleken dat opslagboxen vaker worden gebruikt voor de opslag van gestolen spullen, verboden goederen zoals vuurwapens en drugs. De aanwezigheid van drugs of wapens heeft een aanzuigende werking op criminele activiteiten en kan leiden tot onveiligheid voor omwonenden. De aanpak van ondermijnende criminaliteit is voor politie en de gemeente een speerpunt.

Soortgelijke berichten

Aanhouding na hennepbezit
Volendam

Grote hoeveelheid hennep aangetroffen
Roosendaal

Aangehouden met drugs
Heerhugowaard

Hennep in auto IJmuiden
Ijmuiden

Hennepkwekerij
Alkmaar

Automobilist met hennep aangetroffen.
Silvolde

Hennepkwekerij
Alkmaar

Tweetal met dertig kilo hennep in bus aangehouden
Kerkrade

Hennepkwekerij
Badhoevedorp

Mannen met hoeveel drugs aangehouden
Nieuwerkerk Aan Den Ijssel

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio